3D osien tulostus- visio

Onko tullut vastaan tilanne että jokin tavara, koneen osa tai tarvike on rikkoutunut ja et tiedä mistä löytäisit tilalle uuden tuotteen tai varaosan? Onko tuote niin vanha ettei varaosia saa ja valmistettaanko niitä edes enää?

Ei hätää, jos sitä ei ole olemassa, tehdään se!

Tulevaisuuden visioni on että jonain päivänä jokaisesta kotitaloudesta löytyy 3D tulostin jolla saa oikeita toimivia osia tehtyä ilman että tarvitsee lähteä fyysisesti kauppaan tai tilata netistä, pitkällä odotusajalla.

Se että tulevaisuuden visio toteutuu ja materiaalit, laitteet ja ohjelmistot kehittyvät tavallisen ihmisen käytettäviksi ilman erikoisosaamista 3D ja CAD suunnitteluohjelmista, siihen menee vielä tovi aikaa.

Tässä hetkessä ja ajassa tulee yrityksemme ja verkkokauppamme apuun tarjoten palveluna tuotteiden suunnittelua ja valmistusta eri menetelmin, mm. eri muovilaatujen 3D tulostuksella valmiiksi kappaleiksi ja tuotteiksi.

Pitkän tähtäimen tavoitteenamme on tarjota tulevaisuudessa myös metallisten tuotteiden valmistusta mm. 3D lasersintrauksella (tuloste) sekä jyrsinnällä 3D malleista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *